Boekingen 2022 vakantie Italië

Dit hadden we dus nooit verwacht, we zijn dit jaar voor het eerst gestart met de verhuur van onze appartementen. Er komt zoveel bij kijken dat we vooraf hadden bedacht dat we komend seizoen rustig aan konden doen. De website is tenslotte net nieuw, de Google rankings laten vast nog een tijd op zich wachten, en we hebben totaal nog geen naamsbekendheid. Maar het tegendeel is aan het gebeuren, wekelijks komen er boekingen bij en de zomerperiode laat nog maar een paar lege weken zien. We zijn zo blij dat het allemaal zo snel gaat, het beloofd een prachtig 2022 te worden.

We kijken er zo naar uit om al onze gasten te verwelkomen! En we zijn zo benieuwd wat iedereen van Villa tre Sorelle vindt. De appartementen hebben we volledig na gelopen en alles in orde gemaakt, “De drie zusjes” staan te trappelen om onze gasten te ontvangen.

Zelf genieten we ondertussen al volop van het prachtige Italiaanse voorjaarsweer, het is echt heerlijk. De zon is hier zoveel krachtiger dan op ons oude woonadres (in Nederland), ondanks de drukte en de nieuwe indrukken geeft ons nieuwe woonadres juist energie ons gezin.

Het ritme komt er al lekker in, kids s’ochtends naar school, snel even een boodschap bij één van vele supermarkten, een lekkere wandeling met Benji (onze pup) of een rondje sporten in onze provisorische sportkelder. Een half uur de keuken in voor een gezonde lunch en daarna de rest van de middag bekijken wat er op ons pad komt. Het is een heel ander leven hier dan dat wij gewend waren, maar tot op de dag van vandaag bevalt het ons super goed. Vooral de tijd voor elkaar en voor het gezin wat we hebben gekregen is echt genieten. En de afwisseling tussen ons werk (we zijn beide ondernemer) en het samen zijn.

We hopen dan ook de komende jaren onze fantastische vakantie appartementen met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen. We gunnen het iedereen om even lekker bij te tanken van het hectische leven in Nederland.

Vorige week kreeg ik van een collega de vraag; “wat is het grootste verschil tussen Italië en Nederland, en dan wil ik niet horen de zon”, nou daar kan ik heel makkelijk op antwoorden. Bedenk Nederland 20 jaar geleden, voor alles wat je nodig had kende je wel iemand, of liep je gewoon een lokale winkel binnen. Bol.com en Coolblue bestonden nog niet, en iedereen groette elkaar vriendelijk op straat. Elkaar helpen was de gewoonste zaak van de wereld, en er hoefde niet gelijk een social media post achteraan. Dat is Italië nu, het is traditie, zowel qua eten en drinken als qua gewoontes, Italianen houden vast aan het familiare, aan vriendschappen en zijn (in ons gebied iig) super toegankelijk en behulpzaam. Het leven is hier veel minder stressvol als in Nederland, morgen weer een dag. We wonen nu bijna 2 maanden in Italie en ons bevalt het wel, we hadden nooit verwacht dat een plek en mensen 1300km verderop zo’n verschil zouden maken qua geluksgevoel.

Al met al wij hebben ons plekje helemaal gevonden!!! En voel je welkom om samen met ons heerlijk te komen genieten van de Italiaanse zon, de fantastische omgeving en het onthaasten.

Comments are closed.