Over ons

OPSLAG VERLIEFD

Kom je ook op vakantie bij Nederlanders in italie, of toch liever een paar nachtjes logeren bij Nederlanders in italie wij delen graag ons prachtige stekkie!

VAKANTIE BIJ NEDERLANDERS IN ITALIE

Italië heeft ons altijd al getrokken, de cultuur, het eten, de natuur en het oogverblindende landschap. In 2021 is onze droom werkelijkheid geworden en hebben wij Villa tre Sorelle gekocht. We waren opslag verliefd op de locatie en streek. Het is zo'n heerlijke plek om tot rust te komen en de omgeving te verkennen. We hoopten natuurlijk dat iedereen wil komen logeren bij Nederlanders in Italie. We zijn helemaal weggeblazen door de animo, bijna iedereen wil wel op vakantie bij nederlanders in italie. De eerste seizoenen zijn dan ook een groot succes geworden. Zelf wonen we ook in de Villa met onze 3 dochters Jenna-Lynn, Alysha en Noraly. Zo is ook de naam van de villa geboren " Villa tre Sorelle" in het Nederlands vertaald Villa drie zusjes. De villa heeft beschikking over 3 ruime appartementen die wij verhuren. We willen dan ook iedereen van harte uitnodigen om dit prachtige land te komen verkennen! Op vakantie bij Nederlanders in Italië betekend natuurlijk wel de Nederlandse standaard met een overvloed aan luxe. Onze vakantie appartementen met zwembad en het heerlijke vakantie huisje bieden dan ook alle hedendaagse luxe met behoud van een aantal traditionele elementen om zo toch het echte Italiaanse gevoel te behouden. Ciao Othniël, Anneke & de meiden.

Wil jij ook logeren bij Nederlanders in Italie?

MAAK KENNIS MET OTHNIEL, ANNEKE EN DE MEIDEN

Wist je dat Villa tre Sorelle in het Nederlands Villa drie zusjes betekend? Wij vinden het allemaal onwijs gaaf als je een keer komt logeren bij Nederlanders in italie! We kijken dan ook allemaal enorm uit naar jullie komst.

Othniël

Gastheer, papa en ondernemer
Ik ben 40 jaar, ben een levensgenieter en ben dol op mijn gezin. Als ik niet in de tuin bezig ben zit ik vast op de mountainbike of ben ik te vinden in de gym. Naast het runnen van Villa tre Sorelle ben ik een aantal dagen in de week druk als ondernemer en eigenaar van MaxServ (NL).

Anneke

Gastvrouw, mama en ondernemer
Ik ben 37 jaar en hou van alles wat met gezondheid, voeding en reizen te maken heeft. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen, fietsen en zwemmen. Naast Villa tre Sorelle en ons gezin heeft orthomoleculaire therapie mijn passie en help ik je graag bij gezondheidsklachten via Your Inner Best

Jenna-Lynn

Oudste zusje
Ik ben 12 jaar, hiermee ook gelijk grote zus voor mijn 2 jongere zusjes. Ze horen het niet graag maar ik ben als oudste de wijste van het stel. Mijn hobby's zijn lezen, tekenen, haken, volleyballen, tennissen, mountainbiken en zwemmen.

Alysha

Middelste zus
Ik ben 10 jaar, en speel graag buiten op de trampoline of ik lig lekker in het zwembad. Nog een jaartje en dan ben ik langer dan mijn oudste zus (hihi). Mijn hobby's zijn volleyballen, tekenen, armbandjes maken, series kijken, mountainbiken, grapjes maken en zwemmen.

Noraly

Jongste (onze directeur)
Ik ben 6 jaar, en vindt het heel leuk dat ik 2 oudere zussen heb. Die kunnen namelijk alles voor mij doen, dat is heel handig. Ik hou heel erg van knutselen, stickers plakken, buitenspelen, dansen en fietsen. Als ik even nergens geen zin in heb kijk ik altijd filmpjes.

VRAGEN?

Wil je iets weten over de appartementen, beschikbaarheid, de omgeving of over ons neem gerust contact op.

Stuur ons een e-mail

Vul het hiernaast weergegeven formulier in of stuur ons een mailtje op info@villatresorelle.com

"Waai" even aan

Mocht je in de buurt zijn kom gerust even langs voor een praatje

Bel ons gerust

We zijn bereikbaar op +31(0)6 388 22 900 (NL/EN) mochten we niet direct openen laat even een berichtje achter dan bellen we zo spoedig mogelijk terug

Wat een fantastische plek, echt schitterend. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. Mooi, schoon appartement. We hebben een geweldige week gehad.
Fam. Morin
van huis weg