Ontdek Mira Mare Beach: Ons favoriete strand aan de Adriatische kust!

Als je een vakantie boekt in onze villa in Italiƫ, willen we dat je optimaal kunt genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft. Daarom zorgen wij ieder seizoen weer dat onze gasten gratis gebruik kunnen maken van ligbedden en parasols bij onze favoriete strandlocatie: Mira Mare Beach.

Een Perfecte Dag aan het Strand

Mira Mare Beach ligt tussen Pesaro en Fano in, aan de adembenemende Adriatische kust. Dit charmante strand is niet alleen overzichtelijk van grootte, maar ook heerlijk schoon. Hier kun je genieten van het warme zand tussen je tenen en ontspannen in de zon terwijl je luistert naar het zachte ruisen van de zee.

Culinair Genieten aan Zee

Voor de liefhebbers van lekker eten is het strandrestaurant een ware traktatie. Hier wordt de beste (ijs)koffie geserveerd ā€“ perfect om de dag mee te beginnen of om jezelf tussendoor te verwennen. De menukaart biedt een scala aan heerlijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediĆ«nten. Of je nu zin hebt in een lichte lunch of een uitgebreid diner, het restaurant stelt nooit teleur.

Faciliteiten die het Verschil Maken

Mira Mare Beach biedt niet alleen ligbedden en parasols, maar ook schone toiletten, douches en speeltoestellen voor de kinderen. Zo kun je met het hele gezin genieten van een zorgeloze dag aan zee. Voor de actievelingen onder ons zijn er waterfietsen en SUP-boards beschikbaar, die je vrij kunt gebruiken. Het kalme, heldere water is ideaal om te suppen of gewoon om in te zwemmen.

Rust en Veiligheid

Wat Mira Mare Beach echt bijzonder maakt, is het rustige zeewater, beschermd door golfbrekers. Dit maakt het strand extra veilig voor gezinnen met kinderen en zorgt voor een ontspannen sfeer, waar je echt tot rust kunt komen.

Zien Wij Jou komende Zomer?

Wij kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te beginnen en opnieuw te genieten van al het moois dat Mira Mare Beach te bieden heeft. Of je nu komt om te zonnebaden, te genieten van het heerlijke eten, of om actief bezig te zijn op het water ā€“ dit strand heeft het allemaal.

Comments are closed.